Osmancık ta Mezuniyet Töreni

Osmancık ta Mezuniyet Töreni

Çorum un Osmancık ilçesi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

 Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Saltık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 2024- 2025 eğitim öğretim yılında okulun 12' inci son sınıf öğrencisi toplam 34 öğrencinin mezuniyet belgelerinin hazırlandığını belirtti.

.Saltık, "Mezun edeceğimiz 34 öğrenci 4 yıl boyunca okulumuzda öğrenim gördüler. Burdan mezun olanlar bir ustalık belgesi gibi diplamaları ile iş. yeri açma yetkisine sahip olacaklar. Stajlarınıda tamalayan öğrencilerimiz bir tercübe sahibi de olmuş oluyorlar. Bu öğrencilerimiz iş hatyatına atıldıklarında aynı zamanda istihdam da yaratarak vatana millete birer fayadalı insanlar olacaklar. Başarıların devamını dilerim" ifadelerine yer verildi.

Okul birincisi Onur Efe Korkmaz'a başarı plaketin verildiği mezuniyet törenin sunumunu Edebiyat öğretmeni İlyas Sal yaptı. Törene, öğrencilerin aileleri ve yakınları da katıldı.

MUH. HÜSEYİN ÇETİNKAYA

(HÇ HAZİRAN 2025-ÇORUM)

Bu içeriği çevrenle paylaş.